18ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού: To μεγάλο αθλητικό γεγονός της Άρτας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα (video)

Τα Νεα της Περιφερειας


Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε ο 18ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού και το 5ο Koronisia Sprint Triathlon στην Κορωνησία και στην καρδιά του Αμβρακικού. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της ευρύτερης περιοχής, που διοργανώνονται από τον Δήμο Αρταίων, με στόχο την πανελλήνια προβολή των εναλλακτικών και ποικίλων μορφών αθλητισμού και ψυχαγωγίας που προσφέρει η Άρτα και η ευρύτερη περιοχή της.

Στο πλαίσιο της αθλητικής γιορτής του Διάπλου του Αμβρακικού, προηγήθηκαν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως αστροπαρατήρηση και ουρανογραφία από τον Σύλλογο Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας “Αστρολάβος”, πεζοπορία στο μονοπάτι του Οσίου Ονουφρίου από τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας, επίδειξη beach tennis από το Beach Tennis Club Arta, καθώς και πτήσεις paramotor από την Αερολέσχη Άρτας.

Και φέτος, η άψογη διοργάνωση, οι τρεις μοναδικές ημέρες και νύχτες κέρδισαν τις εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους αλλά και από τους ίδιους τους αθλητές.

«Ο 18ος Διάπλους του Αμβρακικού αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για όλη την Άρτα. Μέσω της διοργάνωσης αυτής και των αθλητικών γεγονότων που κάθε χρονιά εντάσσουμε και εμπλουτίζουμε στο πρόγραμμα, στόχος μας ως Δήμος Αρταίων είναι να μεταφέρουμε το μήνυμα της προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου, καθώς και να αναδείξουμε αυτό το εξαίρετο οικοσύστημα. Επιπλέον, μέσω αυτών των αθλητικών…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr