Όλοι οι άνθρωποι του Σπανούλη στο Περιστέρι: Το μπάτζετ, το συμβόλαιο και οι μεταγραφές

Αθλητικα


Από στιγμή σε στιγμή το Περιστέρι θα ανακοινώσει τη συμφωνία, διετούς συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη και ο Βασίλης Σκουντής ρίχνει κλεφτές ματιές στην ατζέντα τους…

Ήταν μεσημέρι Σαββάτου, τέτοιες μέρες του 2021, όταν στα… μουλωχτά ο Βασίλης Σπανούλης έλεγε το δικό του “Κill Bill out”!

Τότε το ημερολόγιο έδειχνε 26 Ιουνίου του 2021 και είχε προηγηθεί η συνάντηση του με τους αδελφούς Αγγελόπουλου…

Τώρα, μετά από έναν χρόνο παρά δυο μέρες, ο λεγάμενος είναι έτοιμος για να δώσει σάρκα και οστά στο δικό του “Second Coming”, τούτη τη φορά όχι ως πρωταγωνιστής, αλλά ως σκηνοθέτης και συνάμα παραγωγός της παράστασης που θα ανέβει στη σκηνή του Περιστερίου.

Ο Χόφμαν, ο Ρέντφορντ και το sequel

Μιας και το ‘φερε η κουβέντα στα θεατρικά και στα κινηματογραφικά πράγματα, το 1976, έξι χρόνια προτού γεννηθεί ο Σπανούλης βγήκε η ταινία “All the President’s Men”που πραγματεύεται την υπόθεση του σκανδάλου “Watergate” που συντάραξε τις ΗΠΑ .

“Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου” και στην προκειμένη περίπτωση δίκην μπασκετικής διασκευής, όλοι οι άνθρωποι του προπονητή!

Απλώς εδώ δεν πρωταγωνιστούν, όπως στο φιλμ, ο Ντάστιν Χόφμαν και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, αλλά εκείνοι που θα τον πλαισιώσουν στο παρθενικό, δύσκολο και φιλόδοξο εγχείρημα του.

Εδώ και μέρες ο Σπανούλης συναντήθηκε κάμποσες φορές και πάντως κουβεντιάζει καθ’ εκάστην με τη διοικητική τριανδρία του Περιστερίου, την οποία απαρτίζουν ο Φίλιππος Κότσης, ο Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Ανδρέας Πολέμης και τόσα πολλά που έχουν πει, γεμίζουν όχι ένα έργο, αλλά ένα ολόκληρο sequel!

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι”!

Επί του πρακτέου τώρα και επειδή η υπόθεση είναι ούτως ή άλλως τετελεσμένη, απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση που δεν αποκλείεται να εκδοθεί μέσα στην ημέρα (Παρασκευή, 24 Ιουνίου).

Εγώ πάντως εάν ήμουν Σπανούλης θα ζητούσα από τους Περιστεριώτες να το μαρτυρήσουν την Κυριακή, στην πρώτη επέτειο του αντίο!

Ξα τους!

Το να το μαρτυρήσουν ενέχει στοιχεία υπερβολής, διότι εδώ και μέρες που σέρνεται το θέμα στην επικαιρότητα, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!

Καμπερίδης, Χαραλαμπίδης και σια!

Στο μεταξύ όλες αυτές τις μέρες διαρθρώνεται η “ομάδα εργασίας”, όπως έλεγαν (αναφερόμενοι στον Άρη) πριν από μια δεκαετία ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Χρήστος Γαλιλαίας και μένει να φανεί ποιοι θα είναι όλοι οι άνθρωποι του Σπανούλη.

Στο πλευρό του, ως άμεσοι συνεργάτες θα στέκονται δυο Θεσσαλονικιοί προπονητές, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν ώρες πτήσεως στους πάγκους της Α1: ο Σάββας Καμπερίδης (Άρης, Λαύριο) και ο Κώστας Χαραλαμπίδης (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός).

Στο επιτελείο θα βρίσκονται επίσης ο Ντούσαν Βούκσεβιτς ο οποίος θα εμπλακεί για πρώτη φορά με το προπονητιλίκι και ο Μπάμπης Σκουζής που προέρχεται από τις…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr