Χ. Σπίρτζης: Να μην κουκουλωθούν με μία ΕΔΕ τα γεγονότα αστυνομικής βίας

Πολιτικη


Την διερεύνηση σε βάθος, περιστατικών αστυνομικής βίας ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση και για το λόγο αυτό ο αρμόδιος τομεάρχης Χρήστος Σπίρτζης προσήλθε το μεσημέρι στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, κάνοντας λόγο για γεγονότα απάνθρωπα και ακροδεξιά. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος.

Για γεγονότα αστυνομικής βίας που ντροπιάζουν τη δημοκρατία μίλησε ο κ. Σπίρτζης, μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο. Ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε υψηλούς τόνους ότι αυτά τα γεγονότα θυμίζουν απολυταρχικά καθεστώτα, υπογράμμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα δεχτεί την κατάπτωση των δημοκρατικών θεσμών και ότι αυτά τα γεγονότα δεν θα πρέπει να κουκουλωθούν με μία ΕΔΕ.

Σχολίασε και το θέμα των παρακολουθήσεων και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις στη Βουλή.

ΣΥΡΙΖΑ: ” Πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης”

Για το ίδιο ζήτημα η Κουμουνδούρου και με αφορμή δημοσίευμα της «Εφ.Συν.», υπογραμμίζει ότι ο μίτος των παρακολουθήσεων ξεδιπλώνεται και οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου και στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr