Χρ. Τριαντόπουλος: Με 21 εκ. € χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου την τελευταία τριετία

Τα Νεα της Περιφερειας


Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, συμμετείχε στα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή, τα οποία έγιναν από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Μαγνησίας, αλλά και πλήθος αυτοδιοικητικών παραγόντων, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Επρόκειτο για ένα έργο που ξεκίνησε την περίοδο της Δημαρχίας του Μιλτιάδη Γαϊτανά, συνεχίστηκε από τις επόμενες Δημοτικές Αρχές και ολοκληρώθηκε κατά την περίοδο της Δημοτικής Αρχής του Μιχάλη Μιτζικού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Αργαλαστή και των εγκαινίων του νέου Δημαρχείου του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, σημείωσε ότι «η ενεργή στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προτεραιότητα που δρομολογείται και υλοποιείται και μέσα από τις πολιτικές και τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με τα άλλα Υπουργεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Προτεραιότητα που υπογραμμίζεται και από την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών στην Αργαλαστή.

 Τα τελευταία τρία χρόνια, λοιπόν, ο Δήμος Νοτίου Πήλιου στηρίζεται μέσα από σχετικά προγράμματα, αλλά και έκτακτες χρηματοδοτικές παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr