Χρήστος Δάντης: «Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα στο χώρο»

Ψυχαγωγια


«Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, το τραγούδι που δεν έχει βαρεθεί να λέει αλλά και την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι το αφεντικό μου, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα στο χώρο. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην Αυτοκίνηση, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης είπε στη συνέχεια: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι το Παλιό μου Παλτό, αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».

Ο Χρήστος Δάντης ανέφερε επίσης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».Πηγή: zappit.gr