Χανιά: Κατασχέθηκαν συνολικά 625 πακέτα τσιγάρα και 142 πακέτα καπνού -Δύο συλλήψεις

Τα Νεα της Περιφερειας


Συνελήφθησαν, χθες σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Χανίων, 2 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου και του Τμήματος Τροχαίας Χανίων αντίστοιχα.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα αλλοδαπού.

Όπως είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Κισάμου πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις κατοικίες δύο αλλοδαπών σε περιοχή του Δήμου κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 625 πακέτα τσιγάρα και 111 πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Επίσης κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αλλοδαπό σε περιοχή του Δήμου Χανίων χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας, βρεθήκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 31 πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Οι ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Χανίων.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων αντίστοιχα.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr