«Χαμόγελο του Παιδιού»: Ενώνει δυνάμεις με 800 φορείς σε όλο τον κόσμο κατά της κακοποίησης παιδιών

Νεα


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως φορέας προάσπισης και προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, ενώνει δυνάμεις  με 800 φορείς σε όλο τον κόσμο ενάντια σε κάθε μορφής κακοποίηση των παιδιών που βασανίζει την παιδική αθωότητα. Στο πλαίσιο των διεθνών του συνεργασιών, εκστρατειών και παρεμβάσεων, ο Οργανισμός, στα 27 χρόνια Δράσεών του, για μία ακόμη χρονιά, δηλώνει σθεναρά «παρών» και συσπειρώνεται ενεργά και με τους διεθνείς συνεργάτες του, με στόχο να ενημερώσει και να κινητοποιήσει συνειδητά παιδιά και γονείς, εκπαιδευτικούς, κρατικούς λειτουργούς, απλούς συμπολίτες μας για να βρουν λύση ή να σώσουν ένα παιδί που κινδυνεύει.

Η φρικτή πραγματικότητα της ζωής των κακοποιημένων παιδιών που αναδεικνύεται έντονα από την τρέχουσα επικαιρότητα και δημοσιογραφική κάλυψη δικαιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο, από ιδρύσεώς του, αξιώνει και προτείνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις από τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα για την προστασία κάθε παιδιού από τη σεξουαλική κακοποίηση. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού που στελεχώνει τις 4 Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθειας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, ανώνυμα και δωρεάν… δε μένει εμβρόντητο στη θέα των δημοσιευμάτων που σήμερα μονοπωλούν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, και μέχρι πρότινος, χάνονταν στον καταιγισμό των πληροφοριών.

Στη συνείδηση του κόσμου, τη δεδομένη στιγμή, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί το μοναδικό Κέντρο Αναφοράς…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr