Χαλκιδική: Ο Ιβάν μιλά αποκλειστικά στην ΕΡΤ – Θρίλερ με τον τρίτο αγνοούμενο

Νεα


Την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλε επί 20 ώρες μέσα στη θάλασσα προκειμένου να μείνει ζωντανός, περιέγραψε ο Ιβάν στην ΕΡΤ και την Άννα Βλαχοπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο. Ο 30χρονος μιλά για τη μάχη με τα κύματα και το κρύο, και τη μισοξεφούσκωτη μπάλα που τον βοήθησε να κρατηθεί στη ζωή. Εκφράζει επίσης την αγωνία του για την τύχη του αγνοούμενου 28χρονου φίλου του.

Ο 30χρονος κρατιόταν από τη δερμάτινη μπάλα κάθε φορά που κουραζόταν στην προσπάθειά του να σωθεί, όταν οι άνεμοι και τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα τον παρέσυραν βάζοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Η διάσωση του 30χρονου χθες (10/7) στη Χαλκιδική, γέμισε χαρά τόσο την οικογένειά του, που έσπευσε στην περιοχή για να πάρει μέρος στις έρευνες, όσο και τους άντρες του Λιμενικού και τους εθελοντές διασώστες που τον έβγαλαν από τη θάλασσα ζωντανό.

  • Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον 30χρονο Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο

Δεινός κολυμβητής, νεαρός, με καλή φυσική κατάσταση και ιδιαίτερα ψύχραιμος, παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες, ο Ιβάν κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος του προγνωστικά. Απαντώντας στην ερώτηση «Τι σκεφτόσουν όταν ήσουν στη θάλασσα; Την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τη ζωή σου;», είπε συγκεκριμένα: «Όχι, όχι, έπρεπε να αδειάσω το μυαλό μου, γιατί αν τους σκεφτόμουν, οι καρδιακοί μου παλμοί θα αυξάνονταν και αυτό θα χειροτέρευε την κατάσταση. Έπρεπε να παραμείνω ήρεμος».

O Ιβάν, όπως και ο Βασίλ που διασώθηκε πρώτος…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr