Φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του παιδιού τους αναζητούν μετά από 15 χρόνια οι γονείς της Μαντλίν

Νεα


Δεκαπέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία, οι γονείς της θεωρούν «ουσιώδες» να μαθευτεί «η αλήθεια» γι’ αυτή την υπόθεση που οδήγησε προσφάτως στην ανάκριση ενός Γερμανού υπόπτου.

«Όποια κι αν είναι η έκβαση, η Μαντλίν θα είναι πάντα κόρη μας και ένα αληθινά φρικτό έγκλημα έχει διαπραχθεί», έγραψαν χθες 2/5, η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν στη σελίδα τους στο Facebook που είναι αφιερωμένη στην αναζήτηση της Μαντλίν, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 3 Μαΐου 2007.

Οι ίδιοι υπογράμμισαν πως αυτή η 15η επέτειος «δεν είναι πιο δύσκολη από τις άλλες, αλλά ούτε και πιο εύκολη».

Η Μαντλίν Μακάν, η οποία αναφέρεται από το βρετανικό τύπο ως «Μάντι», εξαφανίσθηκε στις 3 Μαΐου 2007, λίγο πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια του Αλγκάρβε, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Οι γονείς της προχώρησαν σε μια τεράστια διεθνή εκστρατεία στην προσπάθειά τους να τη βρουν. Οι φωτογραφίες της μικρής Μάντι έκαναν το γύρο του κόσμου.

Στις 22 Απριλίου η πορτογαλική εισαγγελία ανακοίνωσε πως ανακρίνεται ένας ύποπτος στη Γερμανία, χωρίς να διευκρινίσει την ταυτότητά του ούτε τη φύση των υποψιών σε βάρος του, στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση της Μάντι «σε συνεργασία με τις αγγλικές και τις γερμανικές αρχές».

Οι αντιδράσεις που συγκεντρώθηκαν από το Γαλλικό Πρακτορείο από την εισαγγελία του Μπρούνσβικ και το δικηγόρο του «Κρίστιαν Μπ.»,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr