Φοιτητικες εκλογές: Κόντρα μεταξύ Πανσπουδαστικής και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για το αποτέλεσμα

Νεα


Στις κάλπες και πάλι, μετά από τρία χρόνια λόγω πανδημίας προσήλθαν οι φοιτητές ωστόσο κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Πανσπουδαστική και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τις δύο φοιτητικές παρατάξεις να αναφερουν πως κέρδισαν τις φοιτητικες εκλογές αμφισβητώντας η μία το αποτέλεσμα της άλλης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Πανσπουδαστικής, με ποσοστό 33,43% έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των φοιτητών, και δεύτερη η ΔΑΠ με 27,6%.

Αντίθετα η ΔΑΠ, η οποία είχε την πρωτιά από το 1987 δίνει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, με πρώτη την ίδια με ποσοστό 45,8% και την Πανσπουδαστική δεύτερη με 25,53%

Στην ανακοίνωση που εξεδωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κάνει λόγο για ψευδή εικόνα που προσπαθεί να δημιουργήσει η παράταξη της Πανσπουδαστικής, με Συλλόγους – «φαντάσματα».

Σε ανακοίνωση της η ΚΝΕ καλεί τη ΔΑΠ να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα όλων των φοιτητικών συλλόγων και να δεχτεί την ήττα της.

Σημειώνεται πάντως, ότι η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είναι η μοναδική παράταξη που δεν δίνει πρωτιά στην Πανσπουδαστική, καθώς ΕΑΑΚ και BLOCO έχουν αναγνωρίσει την πρωτιά της.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο οι φοιτητικές παρατάξεις έδιναν διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά δεν είχε αμφισβητηθεί έως τώρα η πρώτη θέση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ καθως διαφορά υπήρχε μονο στα ποσοστά.

Ρεπορτάζ: Ελίνα ΚολύβαΔιαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr