Φιναλίστ για «Μις Αγγλία» διαγωνίζεται χωρίς μακιγιάζ – Πρώτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων

Νεα


Ο λόγος για την 20χρονη Μελίσα Ραούφ από το Λονδίνο η οποία δήλωσε πως θέλει να προωθήσει την εσωτερική ομορφιά, αμφισβητώντας παράλληλα τα πρότυπα ομορφιάς που διαιωνίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ στον ημιτελικό της Δευτέρας, η Ραούφ θα διαγωνιστεί τώρα με άλλες 40 νεαρές για να στεφθεί Μις Αγγλία στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως δεν έκρυψαν και οι διοργανωτές, η επιλογή συμμετοχής χωρίς μακιγιάζ υπήρχε ήδη, όμως είναι η πρώτη φορά που κάποιος την επιλέγει.

Η Ραούφ, η οποία αναμένεται και στον τελικό να μη βάλει μακιγιάζ, περιέγραψε την εμπειρία «τρομακτική αλλά εκπληκτική».

«Σημαίνει πολλά για μένα καθώς αισθάνομαι ότι πολλά κορίτσια διαφορετικών ηλικιών φορούν μακιγιάζ, επειδή πιέζονται να το κάνουν. Αν κάποιος είναι χαρούμενος με το δέρμα του, δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να το καλύψει. Οι ατέλειες μας κάνουν αυτό που είμαστε και αυτό είναι που κάνει κάθε άτομο μοναδικό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγκαλιάζουν τα ψεγάδια τους, εφόσον η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα στην απλότητα», ανέφερε η 20χρονη.

Ακόμη, προσθέτει πως ποτέ δεν ένιωθε άνετα με το δέρμα της, γι’ αυτό και άρχισε να φορά…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr