Υπόθεση 12χρονης: Αποκαλυπτική η 4η κατάθεσή της – Παιδόφιλοι πλήρωναν 25 ευρώ για μία άσεμνη φωτογραφία της

Νεα


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη σκοτεινή υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τους άνδρες που κακοποίησαν την ανήλικη υπάρχουν και άλλοι που πλήρωσαν για να δουν άσεμνες φωτογραφίες της.

Στοιχεία για τους παιδόφιλους αυτούς έδωσε στο Ανηλίκων η 12χρονη στην 4η κατάθεσή της. Αναφέρθηκε στα μικρά ονόματα τους και μίλησε για ποσά 20 με 25 ευρώ που είχαν πληρώσει για να πάρουν μια φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που φαινόταν να χρησιμοποιούσε το παιδί αλλά χειριζόταν συνήθως ο Ηλίας Μίχος.

Κάποια από τα άτομα αυτά μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών που άφησαν πίσω τους, έχουν ταυτοποιηθεί, τα στοιχεία είναι στα χέρια της ανακρίτριας, που αναμένεται σύντομα να τους καλέσει για εξηγήσεις, για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις, καθώς τους αποδίδονται κατηγορίες για κατοχή ή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικο.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών προφυλακισμένων

Στο μεταξύ δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη, στοιχεία και φωτογραφίες των τριών ανδρών που έχουν προφυλακιστεί με τις κατηγορίες της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, έναντι αμοιβής, κατ΄εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον 55χρονο που ήταν και προπονητής σε ομάδες ποδοσφαίρου, τον 35χρονο εισοδηματία και τον 43χρονο ηλεκτρολόγο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης ΕΡΤ Πηγή: ertnews.gr