Υπόθεση τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: «Ναι» στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής – Τη Δευτέρα η τοποθέτηση για τις υποκλοπές

Πολιτικη


Τη Δευτέρα (8/8) αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που έχει προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις, καθώς κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο.

Η κυβέρνηση απαντά θετικά στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει την εκ νέου σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου ο Νίκος Ανδρουλάκης να λάβει όλες τις απαντήσεις για τη νόμιμη επισύνδεση που τον αφορά και να μην υπάρχει περιθώριο για αυθαίρετα συμπεράσματα και συνωμοσιολογία.

Δήλωση Μητσοτάκη τη Δευτέρα – «Ναι» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής

Όπως σημειώνουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός δεν θα περιμένει την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής προκειμένου να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η κυβέρνηση βλέποντας την απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης Ανδρουλάκη και το κλίμα τοξικοτητας που είχε δημιουργηθεί προχώρησε στις κινήσεις που έχουμε δει τα τελευταία 24ωρα με τις παραιτήσεις των δυο κορυφαίων συνεργατών του πρωθυπουργού, θυμίζοντας μάλιστα ότι η θέση του κ. Μητσοτάκη ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή εστιάζοντας στην ανάγκη να μην υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην σεναριολογία περί πρόωρων εκλογών τόνιζαν κατηγορηματικά ότι οι εκλογές…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr