Υπόθεση Πάτρας: Τι ανέφερε στην ανακρίτρια για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της κόρης της

Νεα


Ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική απολογία της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, κατά την οποία οι δικαστικές αρχές καταλογίζουν πως μερικούς μήνες πριν η9χρονηκόρη της κατέληξε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης που της χορήγησε η ίδια. Για περισσοτερες απο δυο ωρες απολογήθηκε στην 18η τακτική ανακρίτρια η 33χρονη, μετά τη συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος της.

Ωστόσο, η απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία απολογήθηκε η κατηγορούμενη σήμερα αφορά όσα έγιναν μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021, όταν το άτυχο παιδί απέκτησε μη αναστρέψιμη βλάβη με τετραπληγία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδοπουλος, κατατέθηκε ένα λεπτομερές υπόμνημα και στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων».

Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

Μετά την απολογία της, η 33χρονη πήρε και πάλι το δρόμο για τη φυλακή, ενώ δεν τέθηκε ζήτημα δεύτερης προφυλάκισής της για την ίδια υπόθεση.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία του 9χρονου παιδιού, βρίσκεται αντιμέτωπη για δεύτερη φορά με την 18η Τακτική Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα στην οποία θα δώσει τη δική της εκδοχή για την κατηγορία της απόπειρας…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr