Υπόθεση Πάτρας: Πώς θα βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης μητέρας (video)

Νεα


Για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και τις έρευνες για το θάνατο και των υπολοίπων παιδιών της οικογένειας μίλησε στην ΕΡΤ ο ποινικολόγος Βασίλης Χειρδάρης, χαρακτηρίζοντας την ως μία πολυσύνθετη υπόθεση στην οποία η ταχύτητα στη διενέργεια των ερευνών δεν είναι το ζητούμενο, ενώ ο Νίκος Βασιλάκος, τεχνικός σύμβουλος των Αρχών, τόνισε ότι η αστυνομία έχει τον τρόπο να αποκαλύψει τα ηλεκτρονικά ίχνη της κατηγορούμενης μητέρας.

«Αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στο επίπεδο της προανακριτικής εξέτασης. Είναι μια πολυσύνθετη υπόθεση και γι’ αυτό το λόγο οι όποιες καθυστερήσεις είναι δικαιολογημένες», ανέφερε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Χειρδάρης, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί η ταχύτητα να είναι η προτεραιότητα, αλλά η ποιότητα και η επιστημονική τεκμηρίωση του όλου θέματος».

Για τα ηλεκτρονικά «ίχνη» της 33χρονης μητέρας αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Νίκος Βασιλάκος, τεχνικός σύμβουλος, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε συνεργασία από την πλευρά της οικογένειας με τις ανακριτικές αρχές για την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Πρέπει να δοθούν οι κωδικοί όλων των λογαριασμών της 33χρονης κατηγορούμενης μητέρας

«Εφόσον υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να δοθούν κωδικοί ξεκλειδώματος συσκευών και κωδικοί των email και των υπόλοιπων λογαριασμών», τόνισε ο κ. Βασιλάκος περιγράφοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ανακριτικές αρχές για την διερεύνηση όλων των ηλεκτρονικών συνομιλιών…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr