Τσέφεριν: “Καλή ιδέα το Final Four στο Champions League, αλλά θα έχουμε λιγότερα ματς”

Αθλητικα


Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, υποστήριξε πως η προοπτική ενός Final Four στο Champions League είναι καλή ιδέα, επισημαίνοντας ως μοναδικό αρνητικό τη μείωση των παιχνιδιών.

Είναι γνωστό πως η UEFA εξετάζει το σενάριο μιας Champions Week που θα περιλαμβάνει Final Four με μονούς ημιτελικούς και τελικό του Champions League σε ουδέτερη έδρα, συναυλίες και events στα πρότυπα του Super Bowl.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στην εφημερίδα της Κροατίας, Sportske Novosti, υποστήριξε ότι η προοπτική ενός φινάλε Champions League που θα εκτείνεται σε μία champions week και θα περιλαμβάνει μονούς ημιτελικούς, τον τελικό, τον τελικό του Youth League, αγώνες βετεράνων, συναυλίες και διάφορα events που θα διαρκούν όλη την εβδομάδα, αποτελεί καλή ιδέα.

“Το Final Four στο Champions League είναι μία καλή ιδέα, αλλά θα υπήρχαν λιγότερα παιχνίδια συνολικά. Είναι λίγο νωρίς όμως, για να μοιραστούμε νέες ιδέες με τα Μέσα, αλλά υπάρχουν κάποια σχέδια”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη European Super League υποστηρίζοντας με βεβαιότητα πως το εγχείρημα αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν:

“Τέλειωσε. Υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους λίγο περισσότερο, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει ούτως ή άλλως. Όταν μας πολέμησαν με τη Super League οι Άγγλοι φίλαθλοι μάς βοήθησαν, ενώ οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν έκαναν τίποτα”.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr