Τρουιγέ: “Είμαι διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής, παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου”

Αθλητικα


Ο Αλεξίς Τρουιγέ σε δηλώσεις του στο κανάλι του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του, ενώ τόνισε πως του αρέσει να παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι του.

Ο Αλεξίς Τρουιγέ είναι από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Ο 21χρονος Γάλλος μέσος σε δηλώσεις του στο PAO TV τόνισε πως είναι ένας διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής που του αρέσει να παίρνει ρίσκα στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τρουιγέ:

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν έμαθες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

“Ένιωσα μεγάλη χαρά. Πρόκειται για ‘εναν ιστορικό σύλλογο οπότε δεν δίστασα καθόλου”.

Μίλησες με κάποιους για να συλλέξεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό προτού υπογράψεις;

“Γνωρίζω αρκετά στοιχεία για την ιστορία του Παναθηναϊκού και επίσης πως έχουν παίξει και άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μίλησα με τους ανθρώπους του συλλόγου και μου επιβεβαίωσαν την εικόνα που είχα για την ομάδα”.

Φεύγεις για πρώτη φορά από τη Γαλλία, νιώθεις έτοιμος για αυτό;

“Είμαι έτοιμος”.

Πως θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου;

“Είμαι ένας διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής. Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά, έχω καλή τεχνική, μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Θεωρώ οτι πάντα υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και μέσα από τη δουλειά έρχεται αυτό”.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

“Σας δίνω ραντεβού στο γήπεδο. Είδα πόσο θερμό κοινό έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι που διαπίστωσα ο ίδιος στο γήπεδο την Κυριακή. Είναι ιδιαίτερη τιμή να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κοινό. Σας υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr