Τρομοκράτες βλέπει και σε Φινλανδία – Σουηδία ο Ερντογάν – Τι είπε στον Γ. Γ. του ΝΑΤΟ

Νεα


Ενα χρόνο πριν από τις προγραμματισμένες βουλευτικές και προεδρικές εκλογές του Ιουνίου, η εκτίναξη του κόστους ζωής εντείνει τη δυσαρέσκεια των Τούρκων πολιτών, που δίνουν καθημερινή μάχη για την επιβίωση.

Αυτή τη στιγμή τρομοκρατικές οργανώσεις κυκλοφορούν στη Σουηδία και τη Φινλανδία, κρατούν στα χέρια τους αφίσες του αρχηγού τρομοκρατικής οργάνωσης. Το κάνουν αυτό ενώ βρίσκονται υπό την προστασία της σουηδικής αστυνομίας, της φινλανδικής αστυνομίας», δήλωσε ωστόσο ο Ταγίπ Ερντογάν και κατά την επικοινωνία του με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ ενώ η Τουρκία παραμένει αδιάλλακτη στο θέμα ένταξης των δύο σκανδιναβικών χωρών.

Αναλυτές προειδοποιούν ότι η «τακτική αντιπερισπασμού» που ακολουθεί η τουρκική κυβέρνηση στις περιόδους κρίσης αυξάνοντας την ένταση στην εξωτερική πολιτική και στις σχέσεις της με τη Δύση, θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα δεινά στους πολίτες.

  • Ταγίπ Ερντογάν: Νέα επίθεση στην Ελλάδα για «τους τρομοκράτες»

«Θα προκαλέσει μεγάλα δεινά στην Τουρκία, η αίσθηση ότι μπορεί να διαχειριστεί την οικονομία μόνο με έναν εικονικό τρόπο, καυγαδίζοντας με τη Δύση και την Ανατολή, με το Διάστημα και με άλλους από εδώ και εκεί», δήλωσε ο οικονομολόγος Ομέρ Γκουντσαβντί.

«Ξεχάσαμε το κρέας»

Κι ενώ δυτικά μέσα ενημέρωσης βλέπουν την αγανάκτηση των πολιτών που δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τι να φάνεε όταν ένα κιλό ντομάτες φτάνει στις 30 λίρες, η τουρκική ανεξάρτητη Ομάδα…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr