Το φεστιβάλ «Στα μονοπάτια των Θεών» τον Αύγουστο στη Σίφνο

Τα Νεα της Περιφερειας


Την πρώτη του χρονιά το Φεστιβάλ «Στα μονοπάτια των Θεών», που θα πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο στον Αρτεμώνα και στην Απολλωνία, τιμά όσους αγάπησαν και αγαπούν τον μαγικό αυτόν τόπο περιλαμβάνοντας αξιόλογες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις.

 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Επιτέλους Πανηγύρι!
15 Αυγούστου, Προαύλιος χώρος Παναγίας Κόχης στις 20:30

Η ερασιτεχνική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου του νησιού αναβιώνει τοπικούς παραδοσιακούς χορούς ανήμερα της Παναγίας στον προαύλιο χώρο της Παναγίας της Κόχης.

Θέατρο:

Μνήμη Μανόλη Κορρέ
16 Αυγούστου, Προαύλιος χώρος Αγίου Κωνσταντίνου Αρτεμώνα στις 20:30.

100 χρόνια από τη γέννηση του σημαντικού θεατρικού συγγραφέα στη Σίφνο, ο κριτικός θεάτρου Λέανδρος Πολενάκης και η δημοφιλής ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου τιμούν τη μνήμη του Μανόλη Κορρέ με μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Τιμώντας επίσης τη συλλογική ιστορική μνήμη το φετινό Φεστιβάλ καλεί δύο παραστάσεις που ξεχώρισαν στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του ’21 και το φετινό έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του
17 Αυγούστου, Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρτεμώνα στις 21:00

«Να έχω έναν άνθρωπο…»

Με αφορμή το φετινό έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, γνωστός μεταξύ άλλων και για τη θητεία του στο νεοελληνικό έργο, Μάνος Καρατζογιάννης παρουσιάζουν το μονόπρακτο του «Αυτός και το…



Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr