Τουρισμός: 34% αύξηση στις πλατφόρμες το 2021 – Πρώτη… ανάκαμψη, το 2021

Οικονομια


Όταν μια τουριστική περίοδος ξεκινά με στοιχήματα επιτυχίας, τότε σίγουρα οι ενδείξεις είναι με το μέρος των τολμηρών και των επαγγελματιών.

Ανταπόκριση – Βρυξέλλες: Γιώργος Συριόπουλος

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που παρατηρούνται στα αεροδρόμια της Ευρώπης, όπου, λόγω έλλειψης προσωπικού εδάφους και πιλότων, οι καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων προκαλούν εκνευρισμό και κοστοβόρες ανατροπές στους ταξιδιώτες, τα τουριστικά κύματα εφέτος είναι εντυπωσιακά μεγάλα.

Ο κόσμος κουράστηκε από τους περιορισμούς της πανδημίας. Ελαφρώς αγνοεί ακόμη και τα στοιχεία ανόδου των κρουσμάτων COVID σε πολλές περιοχές του Νότου. Εκείνο που όλοι επιζητούν είναι η ελευθερία στα ταξίδια, η ελευθερία στις μετακινήσεις, η ελευθερία στις επιλογές. Και καθώς ο χρόνος της περισυλλογής και της ελπίδας ήταν μεγάλος την περίοδο της πανδημικής ανελευθερίας, εκατομμύρια πολίτες στράφηκαν στα “taylor made” ταξίδια, σχεδιάζοντας μόνοι της διακοπές τους μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες.

Αυτές παρέχουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων, σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού, ευελιξία για ολιγοήμερες διακοπές και μετακινήσεις εντός της χώρας προορισμού ή ακόμη και επιλογές “city break” για όσους προτιμούν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr