Τζουντόλι: “Προσφέραμε πενταετές συμβόλαιο σε Κουλιμπαλί και θέση παράγοντα στην ομάδα”

Αθλητικα


Στην αποκάλυψη πως η Νάπολι έχει κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Καλιντού Κουλιμπαλί, προσφέροντάς του πολλά χρήματα αλλά και διοικητικό πόστο όταν σταματήσει τη δράση, έκανε ο αθλητικός διευθυντής των παρτενοπέι.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, και εμφανίζεται ανοιχτός σε προτάσεις, όμως η Νάπολι δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει.

Όχι μόνο αυτό αλλά κάνει προσπάθειες για να τον κρατήσει με νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο (το υπάρχον λήγει το 2023), με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του ιταλικού νότου, Κριστιάνο Τζουντόλι, να παραχωρεί μάλιστα συνέντευξη Τύπου το Σάββατο και να “βγάζει στη φόρα” την ακριβή πρόταση των παρτενοπέι για τον Σενεγαλέζο στόπερ.

“Δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα. Το συμβόλαιο του Καλιντού εκπνέει αλλά έχει εκπροσωπήσει την Νάπολι με εξαιρετικό τρόπο. Μιλάμε κάθε ημέρα μαζί του.

Ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει κάνει μία πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί, του προσέφερε πραγματικά πολλά. Του προσφέραμε 6.000.000 ευρώ το χρόνο για πενταετές συμβόλαιο, καθαρά, χωρίς μπόνους, χωρίς τίποτα.

Αυτά είναι 60 εκατομμύρια μεικτά ενώ του προσφέραμε και μία θέση στη διοίκηση της ομάδας επειδή το παιδί αυτό μάς εχει δώσει πάρα πολλά και άξιζε αυτή την απίστευτη προσφορά”, τόνισε ο Τζουντόλι, για να προσθέσει:

Ο πρόεδρος είναι πολύ γενναιόδωρος, αλλά και προσεκτικός στους λογαριασμούς. Από τους πολύ υψηλούς μισθούς, φέτος επιστρέψαμε σε μια βιωσιμότητα που αποτελεί εγγύηση για τους οπαδούς για ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Παρόλα αυτά τού έκανε αυτή την προσφορά και είναι σαν να του είχε προσφέρει διπλάσια χρήματα”.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr