Τείχη Ε.Ε. & ΗΠΑ στην τουρκική παραβατικότητα

Πολιτικη


Στο στόχαστρο της διεθνούς κοινότητας βρίσκονται η τουρκική παραβατικότητα και ρητορική, καθώς η Αθήνα συνεχίζει την εκστρατεία διεθνοποίησης σε όλα τα φόρα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται για επαφές ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ενώ ελληνικές και εβραϊκές οργανώσεις ζητούν να μην πάρει η Άγκυρα τα αμερικανικά μαχητικά. Στο πλευρό της Αθήνας και ο Γερμανός πρέσβης στη χώρα μας, όσον αφορά τον προκλητικό χάρτη του Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Τείχη Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτείων στην τουρκική αποχαλίνωση, μετά και το τελευταίο αναθεωρητικό κρεσέντο του Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Αναδημοσιεύοντας το χθεσινό tweet του πρωθυπουργού, που καλούσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να πάρει ξεκάθαρη θέση στις προκλήσεις του κυβερνητικού του εταίρου, ο Γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Ερνστ Ράιχελ, έλαβε ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας αναφέροντας: «η γερμανική θέση είναι ξεκάθαρη: Οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ελλάδας είναι απαράδεκτη».

  • Έντι Ζεμενίδης στην ΕΡΤ: Όλη η ομογένεια βάζει πλάτη για να μην πάρει η Τουρκία τα F16

Στην Ουάσινγκτον αυξάνονται οι φωνές που καλούν το Κογκρέσο να ανάψει κόκκινο στις επιδιώξεις της Άγκυρας για τα F-16.

Σε κοινή επιστολή τους, το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας και η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή ζητούν από τους Αμερικανούς νομοθέτες να στηρίξουν την τροπολογία του Κρις Πάπας, η οποία βάζει φρένο στην πώληση αλλά και στην αναβάθμιση των μαχητικών F-16 που…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr