Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στη «χρυσή» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Πολιτικη


Δεν έχει προηγούμενο ο θρίαμβος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, μετά το χρυσό στα 35χλμ. βάδην, πήρε την πρωτιά και στα 20 χλμ. βάδην. Ένα ανεπανάληπτο νταμπλ που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

«Θα μπορούσα να έχω κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ αν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμουν, απείχα μόνο 5 δευτερόλεπτα» δήλωσε στην ΕΡΤ η αθλήτρια από την Καρδίτσα.

Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο της ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας την συνεχάρη με μήνυμά του στο Twitter: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε!».

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr