Τα συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια από τους πολιτικούς

Νεα


Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο «άρχοντας των κρίκων», επιβεβαίωσε τον τίτλο του και «έγραψε ιστορία» στο Μόναχο κατακτώντας για έκτη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Επίδοση που ισοφάρισε το απόλυτο ρεκόρ του Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης στον πλάγιο ίππο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Λευτέρης Πετρούνιας δέχθηκε μια «επίθεση αγάπης» και εκτίμησης από απλό κόσμο, επώνυμους, συναθλητές αλλά και πολιτικούς που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το ιστορικό έκτο «στέμμα» στην ενόργανη γυμναστική. Πρώτος συνεχάρη τον 31χρονο πρωταθλητή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ακολούθησαν ανακοινώσεις των κομμάτων ή μεμονωμένων πολιτικών.

  • «Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης!» – Το tweet του Κ. Μητσοτάκη για τον Έλληνα πρωταθλητή

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης! Γράφει ιστορία, κατακτώντας το έκτο του χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, κάνεις όλη την Ελλάδα υπερήφανη!» έγραψε σε tweet o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.
«Και πάλι χρυσός ο ‘Αρχοντας των Κρίκων!», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Kαμία κορυφή δεν είναι απάτητη για τους θρύλους

«Συγχαρητήρια από καρδιάς» εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Λευτέρη Πετρούνια…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr