Τα αγαπημένα πιάτα και κοκτέιλ του SPORT24 στα TGI Fridays™

Αθλητικα


Πήγαμε, δοκιμάσαμε, καταλήξαμε σε αυτά που λατρεύουμε, ήπιαμε τα κορυφαία κοκτέιλ και επιμένουμε: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας στα TGI Fridays™.

Η επίσκεψη του SPORT24 στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του Game 1 των NBA Finals 2022 μαζί με 30 αναγνώστες της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ήταν μια εμπειρία που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως επειδή λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, φροντίσαμε η… εκκίνηση να δοθεί σε ένα αγαπημένο σημείο. Από τα TGI Fridays™ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Παντελής Βλαχόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας, υπό την επίβλεψη και την εποπτεία του Χρήστου Χατζηιωάννου που είχε φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια, βρέθηκαν σε έναν υπέροχο, δροσερό, φωτεινό χώρο προκειμένου να απολαύσουν αυτό που απολαμβάνει κάθε φίλος των TGI Fridays™ σε όποιο σημείο επιλέξει. Είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα, η ποιότητα του φαγητού και των κοκτέιλ, είναι παντού η ίδια.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος ήταν μεταξύ κοκτέιλ και φαγητού

Στα κοκτέιλ δεν γίνονται… εκπτώσεις. Και αυτό που σίγουρα γνωρίζεις μπαίνοντας σε ένα TGI Fridays™, είναι πως το κοκτέιλ σου θα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει, ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να χαλαρώσει πριν ή μετά από το φαγητό.

Επιλέγω την Spicy Pineapple Margarita και την απολαμβάνω από την πρώτη γουλιά μέχρι και την τελευταία σταγόνα, πριν βουτήξω στο αγαπημένο μου πιάτο. Chicken Fajitas η all time classic επιλογή μου, με στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, σερβιρισμένο σε καυτό μαντεμένιο σκεύος, με σωταρισμένα κρεμμύδια, πράσινες και κόκκινες πιπεριές και με ένα σωρό… περιφερειακά, από pico de gallo μέχρι guacamole κι από spanish rice μέχρι sour cream, mexican salsa και αχνιστές πίτες. Μπορώ να τρώω κάθε μέρα στα TGI Fridays™, γιατί το ξαναλέω, στο φαγητό δεν χωρούν “εκπτώσεις” και πειραματισμοί.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος βάζει στην εξίσωση τις οθόνες

Μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί στα TGI Fridays™. Και εξηγούμαι: Ευχάριστη διάθεση από τους εργαζόμενους, προσωποποιημένο service, πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη και φυσικά ετοιμότητα για να μπει το σωστό κανάλι με τον σωστό αγώνα στις οθόνες ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Πηγαίνω στο Beef Burrito, στην τορτίγια με το ισπανικό ρύζι, στο μίγμα τυριών, κυρίως όμως στο σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου που είναι κάτι εξωπραγματικό! Έχεις τα γύρω-γύρω στον υπερθετικό βαθμό, έχεις επιλογές για…Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr