Τέλος τα σενάρια πρόωρων εκλογών – Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση

Νεα


Μπορεί ο πρωθυπουργός να έκλεισε το σενάριο των πρόωρων εκλογών, τοποθετώντας τις στο τέλος της τετραετίας, όμως η εκλογολογία καλά κρατεί και παραμένει ως βασικό φόντο στη πολιτική αντιπαράθεση.

Μετά το οριστικό τέλος που έβαλε στα σενάρια για πρόωρες εκλογές, ο Πρωθυπουργός προτάσσει την πολιτική σταθερότητα. “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παίζει με τους θεσμούς, ούτε με τους χρόνους” υπογραμμίζει σε συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας σε σχέση με το εκλογικό σύστημα ότι “οι κανόνες του παιχνιδιού είναι γνωστοί και σταθεροί και μ΄αυτούς θα προχωρήσουμε“.

Η άποψη του πρωθυπουργού για τις εκλογές δεν άλλαξε στιγμή. Πεποίθηση του πρωθυπουργού είναι ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να ολοκληρώνουν την τετραετία τους. Γι αυτό ψηφιζόμαστε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια πολύ βαθιά θεσμική προσήλωση και αξιοποιεί τον χρόνο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και να υλοποιούμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας με βασικότερο την έλλειψη προσωπικού και γιατρών σε κρίσιμες ειδικότητες περιέγραψαν στον Αλέξη Τσίπρα οι εργαζόμενοι, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εστιάζει στην έλλειψη κινήτρων.

Στην ομιλία του στο λιμάνι του Εύδηλου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι ενώ…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr