Τάκης Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε με πράξεις τούς αστυνομικούς μας

Νεα


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παραβρέθηκε σήμερα εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε εκδήλωση του Ομίλου Φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω.

Ο Υπουργός στην ομιλία εξέφρασε τη στήριξή του στους Έλληνες και τις Ελληνίδες αστυνομικούς, επισημαίνοντας τον ισχυρό κοινωνικό τους ρόλο. «Στηρίζουμε με πράξεις τους αστυνομικούς μας. Κοινωνία και πολιτεία τους οφείλουμε πολλά. Ήμουν μαζί σας στα δύσκολα όταν κάποιοι αμφισβήτησαν το ήθος και την εφαρμογή των νόμων» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε διαχρονικά αιτήματά τους που έχουν επιλυθεί όπως:

· Η θέσπιση του Βαθμολογίου

· Η ενίσχυση του Ταμείου Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας

· Η εκπόνηση μελέτης για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού

· Η απαλλαγή των αστυνομικών από γραφειοκρατικά πάρεργα

· Η διαρκής εκπαίδευση

· Η ανανέωση του εξοπλισμού τους

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι οι ειδικές επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστών, του εμπορίου ναρκωτικών, του παραεμπορίου και κάθε άλλης παράνομης και εγκληματικής δράσης στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές, μεταξύ αυτών και της Δυτικής Αττικής, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

«Το επάγγελμα του αστυνομικού είναι επικίνδυνο επάγγελμα και άρα οι…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr