Σφοδρά πολιτικά πυρά για τις υποκλοπές – Όλα στο φως λέει η κυβέρνηση – Τη Δευτέρα δήλωση του πρωθυπουργού

Πολιτικη


Όλα στο φως για την υπόθεση παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, διαμηνύει η κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό να τοποθετείται αύριο Δευτέρα 8/8 επί της επίμαχης αυτής υπόθεσης.

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο με δημόσια δήλωσή του θα δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να διαλύσει το κλίμα τοξικότητας που έχει δημιουργηθεί και έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής ενώ θετικά απαντά και για την εκ νέου σύσταση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη και να μην αφήνονται περιθώρια για αυθαίρετα συμπεράσματα.

Κυβέρνηση: Ναι σε εξεταστική επιτροπή και σε εκ νέου σύσταση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρει: «Η κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε».

Να πει όλη την αλήθεια κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κάνοντας λόγο για «μέγα σκάνδαλο και ασυγχώρητη καθεστωτική αλαζονεία».

«Δεν είναι απλά πολιτικά υπόλογος, είναι και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr