ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδραστικός και διχαστικός ο λόγος του Δ. Καιρίδη

Πολιτικη


Έντονη κριτική στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορώντας τον, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του, για «αντιδραστικό» και «διχαστικό» λόγο.

«Ο κ. Καιρίδης πάνω στον πανικό του επειδή βλέπει ότι δεν θα επανεκλεγεί βουλευτής, στρέφεται ενάντια σε 1,7 εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ακουστεί. Σε συνέντευξή του χαρακτήρισε “περιθωριακή ομάδα” την ιστορική ευρωομάδα της Αριστεράς και μίλησε για έδρες “που πετάμε”, εξισώνοντας τη Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι «είχαμε χρόνια να ακούσουμε έναν τέτοιο αντιδραστικό και διχαστικό λόγο όπως του κ. Καιρίδη, που αποδεικνύει όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί παράγοντες τοξικότητας σήμερα στην πολιτική ζωή».

Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «σε άλλες εποχές η Νέα Δημοκρατία θα του είχε δείξει ήδη την πόρτα της εξόδου. Σήμερα, θα μπορούσε άνετα να αναβιβάσει τον γραφικό βουλευτή της σε κυβερνητικό εκπρόσωπο».

Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην μικρότερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου. Μια ομάδα εντελώς περιθωριακή, με πάρα πολύ μικρή επιρροή. Είναι κρίμα πράγματι που οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν επιλέξει, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, να σπαταλήσουν τις 21 έδρες που έχει χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο για να εκπροσωπηθεί σοβαρά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, σε περιθωριακες ομάδες” στον 105,5 Στο Κόκκινο ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr