Συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία ο δημοτικός σύμβουλος Β. Ζαχείλας

Τα Νεα της Περιφερειας


Για παράνομη οπλοφορία συνελήφθη χθες το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Βασίλης Ζαχείλας και σήμερα οδηγείται στο αυτόφωρο.

Ο κ. Ζαχείλας  πήγε χθες το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου ήταν σε εξέλιξη αθλητική εκπομπή, έχοντας στην πλάτη του ένα σακίδιο με 410.000 ευρώ που επέδειξε στους παραγωγούς για να αποδείξει ότι συγκέντρωσε το ποσό για να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Επιπλέον έδειξε στους παραγωγούς και ένα πιστόλι που είπε ότι το έχει για ασφάλεια.

Μετά την ευρεία συζήτηση για το θέμα του όπλου ο κ. Ζαχείλας βγήκε στην εκπομπή και είπε ότι πρόκειται για νεροπίστολο. Επιπλέον αντιδρώντας στα γεγονότα ο Γ.Γ. του Ολυμπιακού Βόλου Δημ. Μουρτζίνος, που παρενέβη τηλεφωνικά στην ίδια εκπομπή, επισήμανε ότι  το “σιδερικό” που εμφανίστηκε το εξέλαβε ως προσωπική απειλή για την ακεραιότητά του. “Δεν είναι τυχαίο να έρχεσαι σε μία εκπομπή και να κουβαλάς χρήματα, τα οποία μαζί έχουν και το λεγόμενο “σιδερικό”. Όταν απευθύνεται σε μένα και έχει τέτοια «εργαλεία» μαζί του το θεωρώ ως έμμεση και άμεση απειλή και το θέτω στη διάθεση των αρχών αυτό το στοιχείο», είπε.

Η σύλληψη έγινε με εντολή εισαγγελέα που ενημερώθηκε για τα γεγονότα και είδε και το βίντεο που κυκλοφόρησε από εσωτερική κάμερα στο στούντιο.

 Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr