Συναντήσεις Μητσοτάκη με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ – Το μήνυμα για τις εκλογές

Πολιτικη


Μια εβδομάδα πριν το πρώτο μεγάλο ορόσημο της νέας πολιτικής χρονιάς, αυτό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης. Κατέγραψε θέσεις και προτάσεις, ενόψει της ομιλίας του στις 10 Σεπτεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και πλέον το Μέγαρο Μαξίμου εισέρχεται στην τελική ευθεία διαμόρφωσης των ανακοινώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε περιοδεία στις Σέρρες και εξέπεμψε πολιτικά μηνύματα, τοποθετώντας, εκ νέου, τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας.

«Με έργα μικρά και μεγάλα απαντάμε στη γκρίνια και στην υπονόμευση των πολιτικών μας αντιπάλων και η σημερινή σας παρουσία εδώ είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023 με αυτοπεποίθηση. Για να μπορέσει ο ελληνικός λαός να κρίνει και να συγκρίνει το δικό μας έργο εν μέσω πολλαπλών κρίσεων, με το “έργο” κάποιων άλλων, οι οποίοι θέλουν και πάλι να διεκδικήσουν -τι αναρωτιέμαι άραγε- τη δυνατότητα να μας γυρίσουν πίσω. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, κοιτάζει μόνο μπροστά», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Τον πρωθυπουργό καλωσόρισε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

«Όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μια γροθιά μαζί σας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με ομοψυχία κυρίως και με ενότητα, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr