Συνάντηση Πρωθυπουργού με τον Δήμαρχο Βόλου – «Επί τάπητος» τοπικά ζητήματα της Μαγνησίας

Πολιτικη


Τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε σήμερα Παρεσκευή (20/5) στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μαγνησία.

Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο ο κ. Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης στην οποία μετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κ. Στ. Πέτσας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς,  οι οκτώ Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, ενώ παρέστησαν η υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή, ο υφυπουργός κ. Χρ. Τριαντόπουλος και οι κυβερνητικοί βουλευτές, κ. Χρ. Μπουκώρος, Θαν. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας.

Προσφωνώντας τον Πρωθυπουργό ο κ. Αχιλλέας Μπέος στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και στην ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο και την Γερουσία, σημειώνοντας ότι κατέστησε περήφανους όλους τους Έλληνες. Επιπλέον, εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και τιμή που νιώθει να τον υποδέχονται στην όμορφη πόλη του Βόλου.

Αναφερόμενος σε θέματα συνεργασίας κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης ο κ. Μπέος υπογράμμισε: «Έχω υποχρέωση, ως Δήμαρχος της πόλης που εκλέγομαι χωρίς κομματική στήριξη, να σας πω και δημόσια ότι μας έχετε εκπλήξει πολύ ευχάριστα, λειτουργώντας χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και αποκλεισμούς».

Προς απάντησή του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως: «Η δική μας η δουλειά είναι να “ξεκλειδώσουμε” την αναπτυξιακή δυναμική και να μπορέσουμε να…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr