Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με Πρόεδρο της ΕΟΚ Ευ. Λιόλιο, ομοσπονδιακό προπονητή Δ. Ιτούδη και Κ. Παπανικολάου

Νεα


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ευάγγελο Λιόλιο, τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη και τον διεθνή Κώστα Παπανικολάου οι οποίοι του παρουσίασαν το επίσημο τρόπαιο του Eurobasket 2022, στο πλαίσιο της περιοδείας του κυπέλλου στις χώρες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ανδρών ενόψει του Eurobasket, που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, Τρίτη 26 Μαίου 2022. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ / Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ)

Ο Κώστας Παπανικολάου δώρισε στον Πρωθυπουργό μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες της εθνικής ομάδας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλή επιτυχία στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, Τρίτη 26 Μαίου 2022. (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ / Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ)Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr