Στο κόκκινο το πολιτικό θερμόμετρο για τις παρακολουθήσεις – Όλες οι αλλαγές στην ΕΥΠ

Νεα


Με σταθερή παραπομπή στην ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Νίκου Ανδρουλάκη για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού του, απαντά η κυβέρνηση στα ερωτήματα που εξακολουθούν να διατυπώνονται αναφορικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με μία σκληρή ανακοίνωση επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό και τον κάλεσε να δημοσιοποιήσει το λόγο της παρακολούθησής του.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει σε συζήτηση με την ΕΥΠ, ότι δεν θα νομιμοποιήσει τις πρακτικές της κυβέρνησης συμμετέχοντας σε μια εξωθεσμική διαδικασία και ότι δεν θα δεχτεί ενημέρωση στο «αυτί» ούτε θα ανεχθεί απώλεια ή αλλοίωση στοιχείων. Ζητεί δε να διαβιβαστεί το σύνολο του φακέλου στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας.

«Προσπαθήσατε όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, να θέσετε σε ομηρία εμένα και μία ολόκληρη Παράταξη για να πετύχετε τους σκοτεινούς σας σκοπούς. Όχι μόνο αποτύχατε παταγωδώς εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα, αλλά σήμερα αυτή η περήφανη Παράταξη μαζί με την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία», τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Απάντηση στην ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση επεδίωξε απολύτως θεσμικά δια του υπουργού Επικρατείας να επικοινωνήσει με τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να ενημερωθεί από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί να αρνείται. Αντ’ αυτού με…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr