Στη Λευκωσία την ερχόμενη εβδομάδα ο Αργηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ. Φλώρος

Πολιτικη


48 χρόνια συμπληρώνονται την Τετάρτη 20 Ιουλίου από την Τουρκική εισβολή του 1974. Η Κύπρος ανακαλεί στη μνήμη το μαύρο εκείνο καλοκαίρι και θρηνεί για τις οδυνηρές συνέπειες που επέφερε ο Αττίλας.

Παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη θα τελεστούν μνημόσυνα και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους του Πραξικοπήματος και της Τουρκικής εισβολής.

Στο πρόγραμμα του Προέδρου Αναστασιάδη για την ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνονται σημαντικές συσκέψεις, καθώς και συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος θα βρεθεί στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Αναστασιάδη, Ανδρέας Ιωσήφ, τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τις Αγροτικές Οργανώσεις, παρουσία του υπουργού Γεωργίας. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χαλούμι και η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεπεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και της Πανδημίας. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στις 12 μ θα δεχθεί τη μαθήτρια του Λανιτείου Λυκείου Ελευθερία Παναγιώτου, στην οποία κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας στη Νορμανδία, απονεμήθηκε ειδικό βραβείο Αθλητοπρέπειας, FAIR PLAY AWARD, για την ενέργεια της να βοηθήσει την αντίπαλο της η οποία έπεσε στον τερματισμό των 200 μέτρων.

Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, στις 7.30μμ, ο…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr