Σκιάθος: Αυτοψία της Αντιπεριφερειάρχη σε εν εξελίξει έργα

Τα Νεα της Περιφερειας


Αυτοψία στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Σκιάθο πραγματοποίησε σήμερα, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, που περιόδευσε στα έργα μαζί με το Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων, Σάκη Ζλατούδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης παρακολούθησε την πορεία των εν εξελίξει εργασιών στα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές Κουκουναριές, Τρούλος, Αγία Παρασκευή και Αχλαδιάς, τα έργα του δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή των Κουκουναριών Σκιάθου, τα έργα ύδρευσης στην πόλη της Σκιάθου και τις κατασκευές έργων διευθέτησης ρεμάτων.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Κάστρο Σκιάθου, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης του, καθώς και των κτιρίων του οικισμού στο εσωτερικό του. Τέλος επισκέφθηκαν τα έργα που πραγματοποιούνται για τη στερέωση, την αποκατάσταση και τη συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου, του τέμπλου και των εικόνων του καθολικού της Ι. Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίας Εικονίστριας) Σκιάθου καθώς και τις εργασίες στερέωσης, αποκατάσταση, και συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου, του τέμπλου, των εικόνων, του δαπέδου και των εφυαλωμένων πινακίων του καθολικού της Ι. Μ. Παναγίας Κεχριάς Σκιάθου.

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στη Σκιάθο.

-Αντιπλημμυρικά έργα, αποκατάστασης και διευθέτησης ρεμάτων στις περιοχές «Τρούλος», «Αχλαδιές», «Κουκουναριές» και «Πλατανιάς –…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr