Σθεναρή ουκρανική αντίσταση – Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με υπερηχητικούς πυραύλους (video)

Νεα


Ένας νεκρός και τραυματίες είναι ο απολογισμός της νέας ρωσικής επίθεσης με υπερηχητικούς πυραύλους στο πιο σημαντικό λιμάνι της Ουκρανίας, στην Οδησσό. Παράλληλα, στα ανατολικά οι Ουκρανοί προελαύνουν ανακαταλαμβάνοντας χωριά στα περίχωρα του Χαρκόβου, σε μία αντεπίθεση που θα μπορούσε να αλλάξει τη δυναμική. Ωστόσο οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν πως ο Πούτιν προετοιμάζεται για παρατεταμένο πόλεμο προς επίτευξη των στρατηγικών του στόχων και δεν αποκλείεται να τον μεταφέρει ακόμα και στην Υπερδνειστερία.

Ένα εμπορικό κέντρο που ισοπεδώθηκε και θύματα άμαχοι για μία ακόμη φορά στο νέο χτύπημα των ρωσικών δυνάμεων κατά της Οδησού.

Οι Ρώσοι κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν και υπερηχητικούς πυραύλους στο μπαράζ επιθέσεων στο πιο σημαντικό λιμάνι της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να αντεπιτίθενται στερώντας από τον Πούτιν τη γρήγορη νίκη που ήταν πεπεισμένος ότι θα πετύχει.

Σύντομα μπορεί να έχουν απωθήσει πλήρως τους Ρώσους από την επαρχία του Χαρκόβου, όπου έχουν ανασυνταχτεί και προσπαθούν να ανακόψουν τις γραμμές του ανεφοδιασμού τους. Στο Φιδονήσι βύθισαν το πλοίο το οποίο λέγεται ότι χρησιμοποιεί ο Ρώσος Πρόεδρος για να επιθεωρεί το στόλο της Μαύρης Θάλασσας και στη Μαριούπολη χίλιοι στρατιώτες αντέχουν ακόμη στο Αζοφστάλ παρά το ανελέητο σφυροκόπημα.

Ο πόλεμος είναι σε αδιέξοδο και αυτή τη στιγμή δεν τον κερδίζει καμιά από τις δύο πλευρές,…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr