Σέρρες: Tο όνομα του Γιάννη Φράγγογλου στο προπονητήριο ρίψεων του σταδίου

Τα Νεα της Περιφερειας


Σε μια λιτή και συναισθηματικά φορτισμένη τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η τελετή ονοματοδοσίας του προπονητηρίου ρίψεων του Δημοτικού Σταδίου Σερρών που έχει πλέον το όνομα του προπονητή Γιάννη Φράγγογλου.

Παρουσία της συζύγου του Γιάννη Φράγγογλου, οι αρχές της πόλης τίμησαν τη μνήμη του προπονητή που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Δεκεμβρίου αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο με την ανάδειξη μεγάλων πρωταθλητών.

«Ο Γιάννης Φράγγογλου ήταν πάνω από όλα ένας σπουδαίος παιδαγωγός, ο οποίος δίδασκε ήθος και εργατικότητα τόσο στους μαθητές του στο σχολείο όσο και στα αθλητικά του παιδιά και τους εκατοντάδες πρωταθλητές που είχε αναδείξει σε μια πορεία σαράντα χρόνων» είπε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης που έκανε τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής με το όνομα του σπουδαίου προπονητή που βρίσκεται στο προπονητήριο ρίψεων του Δημοτικού σταδίου εκεί που όπως είπε η σύζυγος του Άννα Βήτου  ήταν το δεύτερο σπίτι του.

«Ο Γιάννης Φράγγογλου ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Όλοι όσοι τον γνώρισαν θα θυμούνται τον χαμογελαστό γίγαντα, τον άνθρωπο που πρόσφερε τα πάντα για τον αθλητισμό» είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

«Οι αθλητές και όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε το δικό του παράδειγμα. Και ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος ήταν παράδειγμα προς μίμηση» είπε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Στέλιος Ρίζος.

Οι άνθρωποι του ΟΦΚΑ Σερρών…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr