Σέρρες: Όλοι μαζί ενωμένοι για την καλύτερη SEREXPO που έγινε ποτέ

Τα Νεα της Περιφερειας


Τον πήχη ψηλά για τον κορυφαίο θεσμό επιχειρηματικής εξωστρέφειας της Π.Ε. Σερρών, την SEREXPO, έχουν θέσει φέτος οι διοργανωτές της.

Επιμελητήριο, Περιφερειακή Ενότητα και Δήμος Σερρών ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν την φετινή επιχειρηματική έκθεση SEREXPO, που θα πραγματοποιηθεί 21-25 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη Σερρών, με στόχο να καταστεί θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο να έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίας τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Τη φετινή SEREXPO που θα γίνει από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το Επιμελητήριο Σερρών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών.

«Η SEREXPO» επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιο Μαλλιαρά, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη να καλούν τους Σερραίους να την στηρίξουν και να την αγκαλιάσουν όλοι οι φορείς του Νομού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξέφρασε τη χαρά του που η κορυφαία εκδήλωση του νομού επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr