Σάμος: Ολοκληρώθηκε το τουρνουά καλαθοσφαίρισης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών

Τα Νεα της Περιφερειας


Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε το διήμερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 με 3 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με την Τοπική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης και το Λιμενικό Σώμα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στην άρτια διοργάνωση συνέβαλαν τα μέλη της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, ο κ. Χάρης Σπηλιάκος εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, διαιτητές, τα προπονητικά και διοικητικά μέλη ομάδων της πόλης.

Επίσης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- παράρτημα Σάμου, το ΕΚΑΒ Σάμου και η Στρατιωτική Ιατρός Κυριακή Λέκκα.

Στο χώρο παρευρέθηκε και o Αυστραλο-Δανός πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας David Andersen, ένας από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους παίκτες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο κερδίζοντας πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και εγχώρια πρωταθλήματα. Ο κ. Andersen απένειμε κύπελλο, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο.

«Μια όμορφη διοργάνωση που προήγαγε το αθλητικό πνεύμα και «αγκαλιάστηκε» από όλους. Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου με ένα δυναμικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης» δήλωσε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά.



Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr