Ρ. Σβίγκου: Εγκέφαλος και της παρακολούθησης Σπίρτζη ο Κ. Μητσοτάκης

Πολιτικη


Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέδωσε τις ευθύνες για την υπόθεση των παρακολουθήσεων η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου.

Με αφορμή την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη υπογράμμισε, σε συνέντευξή της στον ρ/σ Real fm: «Είμαστε συγκλονισμένοι και από αυτή την αποκάλυψη. Η υπόθεση Ανδρουλάκη – Κουκάκη ήταν η κορυφή του παγόβουνου και δυστυχώς φαίνεται ότι είναι πολλοί που παρακολουθούνται, εκλεγμένοι βουλευτές και ευρωβουλευτές. Και η υπόθεση για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε τόσον καιρό. Η κυβέρνηση παρακολουθώντας τον Ανδρουλάκη παρακολουθούσε κι όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συνομιλούσαν μαζί του. Παρακολουθώντας τον Σπίρτζη, ο οποίος είναι τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρακολουθούσε και εμένα, προφανέστατα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεκάδες στελέχη και βουλευτές του κόμματος».

Αναφέρθηκε στις ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Είναι ο εγκέφαλος του επιτελικού παρακράτους. Κανένας στην πρόσφατη ιστορία δεν έχει μεταχειριστεί το κράτος και τους θεσμούς, όπως κάνει αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θεωρώντας ότι είναι το χωράφι του. Ταυτόχρονα, έχει και την απίστευτη αλαζονεία να μην απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που του τίθενται από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να γίνει μια συζήτηση με την κυβέρνηση της ΝΔ σχετικά με την…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr