Ρ. Μενέντεζ Jr. αποκλειστικά στην ΕΡΤ: Βαθύτατοι οι δεσμοί μου με Ελλάδα & Κύπρο – Αποσταθεροποιητικός ο ρόλος της Τουρκίας

Πολιτικη


Έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο απέκτησε η Ελλάδα από τις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές. Πρόκειται για γιο του επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ, τον Ρόμπερτ Μενέντεζ Tζούνιορ, ο οποίος ήταν ο νικητής στην 8η Περιφέρεια του Νιου Τζέρσεϊ κι εξελέγη βουλευτής. Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ΕΡΤ και τη Λένα Αργύρη, χαρακτηρίζει αποσταθεροποιητικό τον ρόλο της Τουρκίας και ξεκαθαρίζει ότι με την προκλητική της συμπεριφορά δεν θα βρει στήριξη στο αίτημά της για αγορά ή αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Από την Ουάσινγκτον για την ΕΡΤ, Λένα Αργυρή

Ρόμπερτ Μενέντεζ Jr.: Θα είμαι ουσιαστικός και σταθερός σύμμαχος Ελλάδας και Κύπρου

Τη δέσμευση ότι Ελλάδα και Κύπρος θα βρουν στο πρόσωπό του έναν ουσιαστικό και σταθερό σύμμαχο εκφράζει ο Ρομπερτ Μενεντεζ τζούνιορ, ο οποίος ήδη συμμετέχει στα καθημερινά σεμινάρια του Κογκρέσου για τους νέους βουλευτές.

«Θέλω να επαναλάβω τους βαθύτατους δεσμούς μου με την Ελληνική και την Κυπριακή κοινότητα. Είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες της 8ης Περιφέρειας της πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ. Ανυπομονώ να γίνω σύμμαχος της κοινότητας, τόσο εδώ στο εσωτερικό όσο και σε διεθνές επίπεδο», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αποσταθεροποιητικός ο ρόλος της Τουρκίας

Ο κ. Μενεντεζ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr