Ροδόπη: Τροχαίο στη διασταύρωση της Αμβροσίας

Τα Νεα της Περιφερειας


«Άγιο είχε» οδηγός αυτοκινήτου όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε παρουσίασε πρόβλημα στο μπροστινό δεξί λάστιχο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε κράσπεδο στη διασταύρωση της Αμβροσίας.

Το όχημα υπέστη σημαντική ζημία στο μπροστινό μέρος, ο οδηγός, ωστόσο, στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και βγήκε από το αυτοκίνητό του με το σοκ της σύγκρουσης μόνο και χωρίς κάποιον εμφανή τραυματισμό.

Στον τόπο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή περιπολικό της Τροχαίας Ροδόπης. Ο ίδιος, όπως δήλωσε στο ertnews.gr, με καταγωγή από τον οικισμό του Βάκου εργάζεται στη Γερμανία και βρισκόταν στη Ροδόπη για τις διακοπές του. Υποστήριξε δε ότι το τροχαίο οφείλονταν σε φθορά του λάστιχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον μήνα Ιούνιο σημειώθηκαν 34 παραβάσεις για φθαρμένα ελαστικά στην αν.Μ.Θ..Παράβαση ένατη (9η ) στη σειρά συχνότητας ανάμεσα στις έντεκα (11) πρώτες με πρώτη αυτή της υπερβολικής ταχύτητας.

Έκκληση στους οδηγούς να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από οδηγούς- μετανάστες σε άλλες ευρωπαϊκές στο εξωτερικό- που βρίσκονται στην περιοχή για διακοπές ή διέρχονται από αυτή για να βρεθούν στη χώρα τους έκανε προ ημερών μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κος Αντώνης Μαστοράκης, πρόεδροs του Συλλόγου Ιδιωτικών Σχολών Οδήγησης στην αν.Μ.Θ..

Κατεστραμμένο όχημα από παλαιότερο τροχαίο

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σημειώθηκαν 32 τροχαία…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr