Ρήτρα αναπροσαρμογής: Εκδήλωση ενημέρωσης από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Οικονομια


Υβριδική εκδήλωση για τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στις 6 το απόγευμα.

Σκοπός είναι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες για το τι ισχύει, τι πρέπει να προσέχουν και πώς μπορούν να δράσουν, με δεδομένο ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και Ενώσεις Καταναλωτών.

Στην υβριδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Αττική και διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα.

Για το ζήτημα θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης και ο νομικός σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, δικηγόρος, Βίκτωρας Τσιαφούτης.

Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις επί του ζητήματος από εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων.Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr