Ρήγας Φεραίος: Προληπτικός έλεγχος σε αθλητικά σωματεία του δήμου

Τα Νεα της Περιφερειας


Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και το ΚΕΠ Υγείας ευχαριστούν θερμά τον “Κένταυρο”, κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για την βοήθεια στο προληπτικό έλεγχο των μελών των αθλητικών σωματείων του Δήμου.

Με πλήρη εξοπλισμό (ασθενοφόρο, εξεταστικά κρεβάτια, ηλεκτροκαρδιογράφο, υπερηχογράφο), επιστημονικό προσωπικό (νοσηλευτή, καρδιολόγο), την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 έγινε πλήρης έλεγχος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ Ριζομύλου με ΗΚΓ και υπερηχογράφημα στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ριζομύλου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Βουραζέρης αναφέρει: «Η προσπάθειά μας αφορά όλα τα σωματεία και είναι συντονισμένη για ευκολότερη πρόσβαση και χαμηλότερο κόστος. Ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε για όσα σωματεία του Δήμου μας  χρειαστεί  αυτή η συντονισμένη βοήθειά μας, συμβάλλοντας και στηρίζοντας τον τοπικό αθλητισμό όσο περισσότερο μπορούμε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Στηρίζουμε τον αθλητισμό και προωθούμε τα οφέλη της άθλησης στην προάσπιση της υγείας».

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Αντωνία Χασιώτη επισημαίνει: «Εάν έχετε παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο και ασχολούνται με σχολικές ή εξωσχολικές αθλητικές δραστηριότητες, δεν πρέπει να αμελείτε τον καρδιολογικό τους έλεγχο. Είναι τραγικό λάθος να ζητούν οι γονείς από τον καρδιολόγο την πιστοποίηση ότι μπορούν να…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr