Ρέθυμνο: Επίσκεψη Α. Γεωργιάδη στην παραγωγική μονάδα της Creta Farms

Οικονομια


Η παραγωγική μονάδα της Creta Farms, στο Ρέθυμνο, ήταν η πρώτη στάση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό Ρεθύμνου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 και ο Υπουργός συνοδευόταν από τον Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Βουλευτή Δωδεκανήσων Μάνο Κόνσολα και τον Βουλευτή Φωκίδας Γιάννη Μπουγά.

Κατά την επίσκεψη, η αποστολή ξεναγήθηκε από τον στρατηγικό επενδυτή της Creta Farms, Δημήτρη Βιντζηλαίο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, που διαθέτει η Creta Farms στο Ρέθυμνο, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα.  

Άνοιγμα φωτογραφίας

Η συγκεκριμένη μονάδα της εταιρείας αποτελεί πρότυπο παραγωγής προϊόντων κρέατος στη χώρα διασφαλίζοντας την παραγωγή αγνών, υψηλής ποιότητας και γεύσης προϊόντων, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον μέσα από την υιοθέτηση μιας πράσινης πολιτικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων.

Στο πλαίσιο της συνολικής επένδυσης ύψους 5,5 εκατ. ευρώ από τον νέο μέτοχο της εταιρείας, οι εγκαταστάσεις της Creta Farms στο Ρέθυμνο αναβαθμίστηκαν με την προσθήκη νέων τεχνολογιών και παραγωγικών δυνατοτήτων. Πρόκειται για μία επένδυση που έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελληνική αγορά όσο και την ενίσχυση των εξαγωγών.

Σημειώνεται πως η Creta Farms σήμερα απασχολεί συνολικά 656 εργαζόμενους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ήταν…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr