Πρώτο κουδούνι στα ακριτικά Ψαρά με αναβαθμισμένα σχολικά κτίρια

Τα Νεα της Περιφερειας


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα σχολική χρονιά. Στο πρώτο κουδούνι, όλοι ήταν παρόντες και τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και θέρμη.

Το μήνυμα της ημέρας πέρασε με το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, Κωνσταντίνος Βρατσάνος τονίζοντας: «Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου μαγικού ταξιδιού με στόχο τη γνώση, την έμπνευση και τη δημιουργία. Με όπλο τη σύμπνοια και τη στενή συνεργασία μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς θα δώσουν και φέτος το δύσκολο αγώνα τους για την επίτευξη του ιερού στόχου. Εμείς σαν δημοτική αρχή φροντίσαμε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε οι κτιριακές υποδομές συντηρημένες και αναβαθμισμένες να υποδεχθούν παιδιά και εκπαιδευτικούς. Παράλληλα σ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους θα σταθούμε και πάλι αρωγοί και συνοδοιπόροι προκειμένου να καλύψουμε ανάγκες και να λύσουμε προβλήματα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς του νησιού μας καλή σχολική χρονιά, γόνιμη και δημιουργική, γεμάτη καινούριες γνώσεις, πρόοδο και πολλές επιτυχίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα, της θερινής περιόδου, τελέστηκαν και ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων του νησιού και τα σχολεία  ήταν πανέτοιμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022 – 2023.

Μεταξύ πολλών άλλων ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών προχώρησε “σε εκτεταμένες…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr