Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ζελένσκι – Το παρασκήνιο της αποκλειστικής συνέντευξης του Ουκρανού προέδρου στην ΕΡΤ

Νεα


Το παρασκήνιο της Συνέντευξης που πήρε από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, για την ΕΡΤ δίνει με παραστατικό τρόπο από την Κρακοβία, όπου βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής του από το Κίεβο, ο δημοσιογράφος Γιάννης Σουλιώτης στην εκπομπή “Συνδέσεις”. “Είχαμε συναίσθηση της ιστορικότητάς της και προσπαθούσαμε να καταγράψουμε κάθε στιγμιότυπο”.

Το παρασκήνιο της συνάντησης

“Το ραντεβού με τα στελέχη της ουκρανικής Προεδρίας κλείστηκε, για λόγους ασφαλείας, μέσω εφαρμογής κρυπτογραφημένης επικοινωνίας, σε ένα από τα οδοφράγματα, στο κέντρο του Κιέβου. Εκεί συναντήσαμε κάποιους άνδρες με στρατιωτική περιβολή, που αποδείχτηκε ότι είναι από την υπηρεσία Τύπου της ουκρανικής προεδρίας . Μας είπαν – σε μένα και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ- “αφήστε τα αυτοκίνητα και πάρτε στα χέρια όλον τον εξοπλισμό”

Επειδή στη διαδρομή “χαζεύαμε” τα κτήρια και την πόλη, μας επανέφεραν λέγοντάς μας “κάντε λίγο γρήγορα γιατί πρέπει να περάσετε άλλα τρία επίπεδα ασφαλείας, όπως και συνέβη.

Το γραφείο όπου συναντήσαμε τον Ουκρανό Πρόεδρο είναι στο προεδρικό Μέγαρο, που είναι ένα σύμπλεγμα κτηρίων, που βρίσκονται στο κέντρο του Κιέβου στην Πλατεία Μαϊντάν. Φτάνοντας εκεί, συνειδητοποιήσαμε ότι στο σημείο είχαν μαγνητοσκοπηθεί και δοθεί στη δημοσιότητα κάποια βίντεο τις πρώτες ημέρες του πολέμου του προέδρου Ζελένσκι με τους επικεφαλής των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, θέλοντας να δείξει ότι είμαστε εδώ και είμαστε…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr