Πρόγραμμα υποτροφιών Cosmote: Δηλώσεις συμμετοχής για 30 υποτροφίες από 15.000 έως 25.000 ευρώ

Οικονομια


Άνοιξε η πλατφόρμα για τις online αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, για πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

  • Πρόκειται για 30 υποτροφίες που η αξία τους κυμαίνεται από 15.000 ευρώ έως 25.000 ευρώ.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 7 Οκτωβρίου στο https://www.cosmote-scholarships.gr/

«Ο θεσμός των υποτροφιών COSMOTE, που συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια, έχει στηρίξει 754 φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 7 εκατ. ευρώ, να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ.

«Η γνώση είναι δύναμη και αποτελεί τη βάση για την εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας.
Αυτή τη γνώση επιδιώκουν με όλη τους τη δύναμη οι νέοι φοιτητές, που περνούν τις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο και ονειρεύονται έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Είμαστε περήφανοι που, για περισσότερο από δύο δεκαετίες, στεκόμαστε δίπλα σε νέους ανθρώπους που ξεπερνούν εμπόδια και με στόχους, όραμα και πάθος κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ.

  • Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE για το 2022-2023 περιλαμβάνει 30 υποτροφίες: 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr