Πρίντεζης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ και το τραγούδι του Στράτου Διονυσίου

Αθλητικα


Η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ περιείχε σακούλες με όλα τα υπάρχοντά του και τον ανυπέρβλητο στίχο του Γιάννη Πάριου που πρωτοτραγούδησε και έκανε τεράστια επιτυχία πριν από 40 χρόνια ο Στράτος Διονυσίου.

Ο Γιώργος Πρίντεζης “αποχαιρέτησε” το ΣΕΦ κι έκλεισε, οριστικά πια, την πόρτα πίσω των αποδυτηρίων με μια ανάρτηση από τη θέση που καθόταν.

Ο πλέον παλαίμαχος φόργουορντ, που απολαμβάνει τη νέα ζωή του εκτός παρκέ όντας σε παρατεταμένες διακοπές δίπλα στη θάλασσα, θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ακολούθους του και “ανέβασε” μια φωτογραφία με σακούλες γεμάτες πράγματα συνοδεία του (ελαφρώς παραποιημένου) στίχου “τα μάζεψα (ν) τα πράγματα” που έγραψε κάποτε ο Γιάννης Πάριος, του έβαλε μουσική ο αρτίστας του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης και ερμήνευσε μ’ έναν αξεπέραστο τρόπο ο Στράτος Διονυσίου στις αρχές των ’80s.

Πρίντεζης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ και το τραγούδι του Στράτου ΔιονυσίουΔιαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr